Kanadai Nagydíj

A VSC-fázis alatt Verstappent kihozták az élről. 4 hours agoA pole pozícióból Max Verstappen vághat neki a Kanadai Nagydíjnak aki mellől meglepetésre Fernando Alonso várhatja a piros lámpák kialvását.


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル

Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye.

. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Futam - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

A Kanadai Nagydíj kvalifikációja igazán eseménydús volt ugyanis az idei szezon legnagyobb pole-menője Charles Leclerc már az időmérő előtt kiszállt az első rajtkockáért vívott harcból hiszen a Ferrari kicserélte a monacói pilóta motorját így csak. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. 17 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

A mentés után újraindult a futam a sorrend Sainz Alonso Verstappen Russell Ocon és Hamilton az első hat helyen. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. Verstappennek csapattársával Sergio Perezzel sem kellett.

Pole-pozícióját a 2022-es Kanadai Nagydíj esős időmérőjén miután már a kvali kezdete előtt kiderült hogy Charles Leclerc csak a mezőny végéről rajtolhat majd a motorcseréje miatt. A kanadai nagydíj volt a 2019-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2019. Kanadai Nagydíj tv-közvetítés ne maradj le semmiről.

Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos Sainz előtt. Verstappen az FP2-t is behúzta Kanadában Vettel.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Futam - F1FutamokEu 1993 - 2000. A 2022-es évad 9. Bakuban elszenvedett motorhibája után Charles Leclerc eleve úgy érkezett Kanadába hogy az esetleges büntetés ott lebegett a feje felett.

Hírszerkesztő A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Mercedes versenyzője Lewis Hamilton is remekül teljesített. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni. Carlos Sainz lemondóan nyilatkozott. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Vasárnap 1952 Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. F1 Hírek Forma1 2022.

Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére. F1-es versenyére Max Verstappen.

1 day agoA Kanadai Nagydíj második szabadedzése után eldőlt hogy Charles Leclerc nem ússza meg büntetés nélkül a montreali hétvégét és 10 helyes hátrasorolást kapott a futamra. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. 1 day agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. Között rendeztek meg a Circuit Gilles Villeneuve versenypályán Montréalban. Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2.

Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. 6 hours agoKanadai Nagydíj rajtrács. Tartalomjegyzék 1 Választható keverékek 2 Szabadedzések 21 Első szabadedzés 22 Második szabadedzés 23 Harmadik szabadedzés 3 Időmérő edzés 4 Futam.

Hol lehet követni az NSO-t. Kiváló futama van Guanyu Zhounak aki a nyolcadik az Alfa Romeóval és már Mick Schumacher van a célkeresztjében. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.

1 day agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon. 2 hours agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.

A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült. Verstappen vb-riválisa Charles Leclerc csak az utolsó sorból kezdheti meg a 70 körös futamot amelyet nyomon követhetnek élő szöveges közvetítésünkkel. Előtte Bottas halad.

Boxutca Jó hír a későn fekvőknek. A második rajtkockát a. 2 hours agoKanadai Nagydíj - Verstappen győzött és növelte előnyét 20220619.

Saturday June 18 2022. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. 60 rows Mosport International Raceway Circuit Mont-Tremblant A kanadai nagydíjat 1978 óta.

2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. Pole pozícióját szerezte a 150. A Red Bull címvédője idén mindössze második alkalommal kezdi a futamot a mezőny éléről csapata pedig 2013 óta először teszi ezt Montrealban.

Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton. Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Pin On Formula 1 Racers


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Pin On Forma 1 2016


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Nelson Piquet Sr Snaplap Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Nelson Piquet Sr Snaplap Nelson Piquet Classic Racing Cars Racing


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel